Zo besteden wij uw nalatenschap!

Download hier het PDF met de juiste gegevens van Stichting Dierenambulance de Wijs

Zo besteden wij uw nalatenschap!
Is een dier ziek aangetroffen, mishandeld, achtergelaten, verwaarloosd of aangereden?
Onze medewerkers van Stichting Dierenambulance de Wijs komen zo snel mogelijk om het desbetreffende dier te helpen!

  • Gewonde en zieke dieren halen onze medewerkers zo snel mogelijk op. Indien nodig vervoeren wij het dier naar de dichtstbijzijnde dierenarts. Is de eigenaar nog niet bekend dan verzorgen wij het dier op onze basis met deskundige mensen.
  • Opgevangen huisdieren krijgen de juiste zorg en medicijnen en als het nodig is wordt het dier geopereerd door dierenartsen of diergeneeskundig specialist. Na de nodige zorg en eerste opvang en indien er nog geen eigenaar is wordt het dier volgens de wettelijke eisen herplaatst.
  • Maar in het wild levende dieren kunnen ook in de problemen raken. Onze medewerkers halen ook deze in het wild levende dieren op als ze hulp behoeven en overleggen met de deskundige van de gespecificeerde opvangcentra hoe te handelen. Het dier wordt vervoerd naar een specialistisch opvang in Nederland of indien nodig zelfs naar het buitenland dit alles met het doel dat daar de beste genezing is voor het dier zodat hij na voldoende hersteld te zijn weer terug gezet kan worden in de natuur.

Hoe steunt u ons?
Het is nodig om door de notaris een testament op te laten maken. Daarin kunt u precies beschrijven zoals u wilt wat er met uw nalatenschap gebeurt. U kunt altijd uw testament wijzigen indien u van gedachten verandert. Er zijn twee mogelijkheden om Stichting Dierenambulance de Wijs iets na te laten.

  • Met een legaat: een legaat is een bepaald bedrag of voorwerp, dat u aan Stichting Dierenambulance de Wijs kan nalaten. Dit geldbedrag of voorwerp ontvangt onze Stichting vóór de rest van uw erfenis wordt verdeeld.
  • Als erfgenaam: U kunt Stichting Dierenambulance de Wijs in uw testament benoemen als mede-erfgenaam of als enige erfgenaam. Stichting Dierenambulance de Wijs erft dan het vermogen dat u achterlaat, of een bepaald gedeelte daarvan.

logo kruis.jpg

 

Heeft u nog vragen of wilt u ons persoonlijk spreken neem dan contact met ons op per email info@dierenambulancedewijs.nl