Adverteren op onze site!

Laat zien dat uw als particulier of bedrijf een hart voor dieren heeft steun Stichting Dierenambulance de Wijs met uw advertentie!

Prijslijst inclusief 21% btw

Maand €35,-
Kwartaal €105,-
Half jaar €210,-
1 jaar €420,-

Hoe wordt uw advertentie getoond:

Particulier:
Hiermee kunt u als particulier ons extra financieel ondersteunen. U kunt bijvoorbeeld op deze leuke wijze een Sinterklaas- , kerst en/of nieuwjaarsgroet met foto overbrengen naar uw familie en vrienden. Voorwaarde is wel dat de tekst niet discrimerend is, niet aanzet tot geweld, niet seksueel getint is en geen laster bevat enz. enz.
Na ontvangst van uw betaling en tekst plaatsen wij binnen 5 werkdagen uw advertentie. Op het moment dat uw tekst is geplaats is dit de begindatum in en verdwijnt uw advertentie als uw termijn is verstreken.

Bedrijf:
U levert een logo aan met uw bedrijfsinformatie voorwaarde is wel dat de tekst niet discrimerend is, niet aanzet tot geweld, niet seksueel getint is en geen laster bevat enz. enz.
Na ontvangst van uw betaling en tekst plaatsen wij binnen 5 werkdagen uw advertentie. Op het moment dat uw tekst is geplaats is dit de begindatum en verdwijnt uw advertentie als de overeengekomen termijn is verstreken.

Onderaan de homepage staat uw advertentie (logo) indien men hierop klikt komt er een pagina met aanvullende tekst en met een vergroot logo

Indien u wilt adverteren neem dan contact met ons op via mail: info@dierenambulancedewijs.nl 
Vermeld als onderwerp adverteren.

5
1
true
5000
1000
false
true
false

Partners