d

Maatregelen als gevolg van Corona

De maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd om de verspreiding van Corona tegen te gaan, hebben ook effect op onze werkzaamheden. Wij doen onze uiterste best om onze dienst- en hulpverlening te continueren, maar dit doen wij op dit moment wel met een aantal beperkingen.

Vlag dierenambulance

Stichting Dierenambulance de Wijs

In 1972 is Dierenambulance de Wijs begonnen aan hulpverlening voor dieren. Door wetswijziging is Dierenambulance de Wijs officeel op 28 februari 1978 een Stichting geworden met als naam:

Stichting Dierenambulance de Wijs

Wij zijn een geheel zelfstandige organisatie maar werken samen met dierenbeschermde organisaties en opvangcentra voor een goed dierenwelzijn. Deze zelfstandigheid maakt dat de Stichting meer vrijheid van handelen heeft waardoor we naar onze zienswijze de best mogelijke en op deze regio afgestemde hulp aan het dier kunnen bieden. Door deze zelfstandigheid verplicht het ons dat de Stichting moet zorgen dat er financiële middelen blijven binnenkomen om onze doelstelling "hulp aan dieren" te kunnen blijven waarborgen. 

Oproep aan onze donateurs

Steun ons plaats een advertentie

 

Direct doneren scan de code
Voor donaties is geen retourrecht van toepassing

Jaarlijks rukt Stichting Dierenambulance de Wijs talloze keren uit om eerste hulp te verlenen aan in nood geraakte dieren. Vaak is het hartverscheurend wat onze medewerkers zien en meemaken aan dierenleed. Dankzij donateurs kunnen wij dit dierenleed stoppen omdat uw financiële bijdrage ons in staat stelt hulp te blijven bieden waar dit nodig is met als gezamelijk doel om deze dieren weer een dierwaardig bestaan te geven.


Standaard staat de QR-code ingesteld op € 10,- maar dit bedrag kunt u zelf wijzigen.
Voor donaties is geen retourrecht mogelijk

 

Namens alle dieren bedankt
 

 

IMG-20201013-WA0006

Dierenambulance Alarm Centrale

De Dierenambulance Alarm Centrale ( DAC ) is voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar.

's-Avonds na 22.00 tot 's-morgens 08.00 uur uitsluitend bellen voor spoedgevallen.

Op de DAC werken vrijwilligers als centralisten onder leiding van een ervaren centralist in betaalde functie. Op de DAC komen meldingen binnen van uit de gehele regio Haaglanden, valt de melding in het werkgebied van een collega dierenambulancedienst dan schakelt de centralist door naar de betreffende dierenambulance voor wie de melding bestemd is. Lees verder ...

logo_sddw

 

 

 

.

 

  • Over onsOver ons
  • Nieuwbouw WestlandNieuwbouw Westland
  • TarievenTarieven
  • Dieren in NoodDieren in Nood
  • Vrijwilligers gevraagdVrijwilligers gevraagd
  • Doneer nu!Doneer nu!

Nieuws

Meer nieuws

5
1
true
5000
1000
false
true
false

Partners