Vrijwilligers gezocht!!!

We kunnen alle hulp gebruiken en zijn op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers voor diverse werkzaamheden.
Heb je geen ervaring dit is voor ons geen probleem want via externe cursussen op dierengebied zoals wetkennis, dierenehbo, gedrag dieren enz.enz. die we je aanbieden kun jezelf je vaardigheid vergroten. Die bieden we je gratis aan. Is je interesse gewekt meld je aan met dit

Sollicitatie formulier 

 

 • Chauffeurs
  Ben jij iemand die van afwisseling houdt, het leuk vindt om dieren te helpen en bezit je een rijbewijs en heb je minimaal 1 jaar rijervaring en ben je klantvriendelijk en behulpzaam en het invullen van ritformulieren is geen probleem? Ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar reageer.
 • Bijrijders
 • Ben je niet in het het bezit van een rijbewijs maar wel 18 jaar en wil je graag iets betekenen voor een dier in nood dan kan je de chauffeur ondersteunen met allerlei werkzaamheden in en om de ambulance. Ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar reageer.
 • Dierenverzorgers
  Vind jij het leuk om dieren te verzorgen met alles wat daar bij hoort maar ook hier wordt van je verwacht dat je volledig meedraait en alle voorkomende werkzaamheden verricht. Ben je in de ochtend minimaal 3 á 4 uur per week beschikbaar reageer
 • Tekstverbeteraar
  Vind je het leuk om onze teksten te verbeteren en eventueel aan te passen en de juiste puntjes op de i te zetten vanachter je computer vanuit je eigen huis om zo je bijdrage te leveren ook hiermee help je een dier in nood reageer.
 • Tuinonderhoud
  Vind je tuinieren geweldig en vind je onkruid verwijderen geen probleem reageer.
 • PR-Medewerker/Fondsenwerver
  Ben je voornamelijk bezig met marketings- en fondsenwervende activiteiten, gericht op het onder de aandacht brengen van Stichting Dierenambulance de Wijs en het vinden van nieuwe bronnen voor extra, projectgebonden, financiering. Hierbij ben je regisseur en uitvoerder tegelijk reageer.